MENIU

Surpriza la eMAG: E cu 45% mai ieftin sa traiesti sanatos! Uite 5 idei care iti vor schimba stilul d

eMAG are in oferta sa o multime de reduceri de pana la 45% pentru aparate electrocasnice care ne pot ajuta sa ne alimentam mult mai sanatos.

eMAG – Lista tuturor ofertelor pentru diferite electrocasnice poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul astazi unei promotii interesante ce curpinde doar electrocasnicele si robotii de bucatarie care ne pot ajuta sa ducem o viata mai sanatoasa si sa ne alimentam mai adecvat stilului nostru de viata.

eMAG – Storcator de fructe Kuvings

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru un storcator de fructe cu melc de la Fuvings ce are putere de 240W si 60RPM. Recipientul de suc este de 0.4l si e dotat cu o singura viteza dar si functie reverse. Tubul de alimentare este de 75mm. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – Blender Beko

Reducere de 65% pentru blenderul de la Beko ce cuprinde 2 recipiente si e capabil sa zdrobeasca si gheata, fara BPA, fabricat din inox. Blenderul are o putere de 300W si o multime de utilitati care ne pot ajuta in bucatarie la gatirea rapida de mancare sanatoasa cum ar fi piureurile diferite. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Slow Cooker Crock Pot

Cine nu a auzit de Slow Cooker in ziua de azi. In general, cei mai multi dintre noi au auzit de aceasta oala magica de la teleshopping, unde are un pret destul de ridicat. Din fericire, dupa o reducere de 40%, la eMAG gasiti un slow cooker foarte accesibil ce are capacitate de 3.5l, vasul e din ceramica detasabil, cu functie de pastrare la cald si 3 ustensile de gatit. Mai multe detalii gasiti AICI.

eMAG – Masina de paine Heinner

Dupa cum stiti, painea e un aliment ce ne dauneaza foarte mult pentru ca in compozitia sa industria foloseste o multime de aditivi si de substante care nu ne fac bine. Tocmai din acest motiv, daca vreti o viata mai sanatoasa, ideal este sa va faceti paine chiar in casa, iar acest lucru e chiar simplu cu ajutorul unei masini de paine Heinner Master Collection ce are o putere de 615W. Volumul ei e de 900g si are disponibile 12 programe. Mai multe detalii gasiti AICI.

eMAG – Sandwich Maker

Ultima oferta pe care v-o prezentam si v-o recomandam din promotie in cadrul acestui articol e pentru sandwich-maker-ul breville panini. E foarte simplu sa gatiti un sandwich delicios pentru micul dejun sau pentru supliment cu ajutorul acestui produs electrocasnic de calitate. Toate detaliile ofertei le gasiti accesand URMATORUL LINK.

 

 

Mai multe articole despre:
emag