MENIU

GALERIE FOTO&VIDEO. Surpriza CFR pentru călători în perioada sărbătorilor de iarnă

CFR a demarat o campanie „T...RENul lui Moș Crăciun”. „Moșul a descins prin țară cu T...RENUL. La București, Sinaia, Craiova, Pitești... chiar și la mare, la Constanța. La Cluj, desigur a avut escală. Și cine știe pe unde-l mai zărim”, anunță compania.

Aproximativ 150 de copii au pornit în aventura de căutare a lui Moș Crăciun într-o călătorie cu trenul pe ruta București-Sinaia în cadrul evenimentului devenit deja tradiție la CFR Călători: T...RENul lui Moș Crăciun!

Vagoanele T...RENului au purtat pentru o zi numele faimoșilor reni ai bătrânului legendar: Rudolf, Comet și Dancer. Invitați speciali ai evenimentului au fost copiii de la un Centru Social, mulți dintre ei aflându-se la prima lor călătorie cu trenul într-o atmosferă magică și o lume plină de bucurie de zâmbete cu și pentru copii.

În așteptarea lui Moș Crăciun, copiii au vizitat celebrul Salon Regal din Sinaia, expoziția de Trenuleţe Electrice, s-au bucurat de spectacole de magie şi percuţie la djembe/tobiţe africane, fotografii la minut și Moș Crăciun.

„T...RENul lui Moș Crăciun" este un eveniment marca CFR Călători care a fost posibil cu sprijinul voluntariIor și a unor oameni inimoși.