MENIU

"Supraviețuitorul" Bear Grylls șochează. Ce i-a putut face fiului său de 11 ani

Vedeta TV Bear Grylls a provocat o organizație de salvamari voluntari -The Royal National Lifeboat Institution (RNLI), la o operațiune de salvare după ce și-a lăsat fiul de 11 ani pe o stâncă în mare, în apropierea coastei Țării Galilor, scrie The Daily Telegraph. Reprezentanții RNLI l-au criticat aspru pe omul cunoscut pentru emisiunile filmate în sălbăticie.

Expertul în supraviețuire, faimos în lumea întreagă, a fost criticat după ce și-a lăsat fiul pe stânci, în mijlocul mării, pentru a fi recuperat de salvamari.

Totul s-a petrecut lângă coasta Țării Galilor, în largul insulei private deținute de vedeta tv.

Oficialii RNLI au fost luați prin surprindere de gestul lui Grylls și au subliniat că nu știau că fiul acestuia va fi implicat în operațiune.

"Cu siguranță nu mi-aș pune copilul pe stânci, cu atât mai mult cu cât acest gest ar putea încuraja alți oameni să facă la fel", a spus Gareth Hughes, directorul RNLI, care s-a declarat șocat la aflarea veștii.

O poză cu copilul pe stânci, în mijlocul mării, a fost postată chiar de Bear Grylls pe Twitter. Imaginea a fost ștearsă ulterior.

 

 

Mai multe articole despre:
copil Ţara Galilor salvamari fiu Bear Grylls