MENIU

Suma exorbitantă pe care o plătește Pepe pentru școala fetelor sale. Maria și Rosa învață la o unitate de învățământ privată

Suma exorbitantă pe care o plătește Pepe pentru școala fetelor sale. Foto; Facebook

Pepe a decis să își înscrie fetele la o școală privată din București, unde suma cerută pentru taxe este cu adevărat impresionantă. În prima zi de școală, Pepe și Yasmine Ody, actuala soție a artistului, au fost alături de Rosa și Maria , sprijinindu-le emoțional în acest moment semnificativ. 

Luni, 9 septembrie, Pepe și-a înscris cele două fiice, Maria și Rosa, la o nouă școală privată din București, frecventată și de alți copii ai vedetelor din România. Artistul a fost alături de fetițele sale în prima zi de școală, iar Yasmine Ody, actuala sa parteneră, le-a oferit și ea sprijin în acest moment semnificativ.

După despărțirea de Raluca Pastramă, Pepe a reușit să-și reconstruiească viața și a făcut eforturi semnificative ca cele două fiice să locuiască alături de el. Recent, el a decis să le ofere o educație de calitate, înscriindu-le la o școală privată, unde Maria și Rosa au reușit să treacă cu succes examenele de admitere. Pepe a împărtășit pe rețelele de socializare emoțiile sale cu ocazia primei zile de școală, subliniind că fetele sunt foarte entuziasmate de acest nou început.

Șeful jandarmilor Timiș, trimis în judecată pentru abuz. Nu ar fi eliberat un document cerut de un subaltern

Cât îl costă pe Pepe școlarizarea fetelor sale

Taxa lunară pentru ciclul gimnazial este de 1.130 de euro, ceea ce aduce costul anual la suma de 13.560 de euro pentru fiecare dintre fiice, scrie Avantaje. Artistul a demonstrat încă o dată că își ia în serios rolul de tată și investește în educația celor mici.

„Examenele de admitere au fost luate cu succes și argumentele voastre legate de timpul pierdut în trafic până acum plus luptele și răbdarea de a primi o semnătură timp de un an și jumătate sunt dovada faptului că sunteți deja mari și știți ce vreți de la viață. Ați reușit, felicitări și mult succes la învățătură!!! Vă iubește tati!!!\", a scris Pepe pe rețelele de socializare.

Pepe, în vârstă de 45 de ani, și Yasmina, mama băiețelului lor, s-au căsătorit în 2022, după o relație de câțiva ani. Artistul și soția sa au o mare compatibilitate și, în sfârșit, lucrurile au început să se așeze în viața lui, după cele două divorțuri dificile pe care le-a traversat. Anterior, el a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu și cu Raluca Pastramă, care i-a dăruit două fete.

Sportivii români medaliaţi la Jocurile Olimpice şi Paralimpice de la Paris, decorați de Klaus Iohannis