MENIU

Suma colosală cerută de Clejani pentru 50 de minute de cântare

Suma colosală cerută de Clejani pentru 50 de minute de cântare

Viorica și Ioniță de la Clejani se numără printre cei mai apreciați interpreți de muzică de petrecere din România, așa că tariful lor este pe măsură.

Potrivit informațiilor din spațiul public, cei doi ar cere pentru 50 de minute de cântare 15.000 de euro. Desigur că în acest preț intră și show-ul pentru care Viorica este vestită și pe care îl face la fiecare petrecere. Dedicațiile care se dau la astfel de evenimente sunt separate de tariful stabilit, potrivit Tabu.ro.

Cei doi pot câștiga mult mai mult decât tariful propriu-zis, dar cu siguranță nu câștigă mai puțin.

În urmă cu câțiva ani, Margherita și Fulgy urcau pe scenă alături de părinții lor. Ei bine, cei doi au ales alte drumuri în viață și au renunțat să mai meargă la cântări.

Viorica și Ioniță de la Clejani fac un cuplu perfect și pe scenă, și în afara ei, de mai bine de 30 de ani. Au împreună doi copii și o carieră de succes.

Orașul din România unde un apartament costă doar 7.000 de euro

Cu toate că informații despre începutul relației lor nu au fost dezvăluite până acum, Ioniță a decis să rupă tăcearea și să relateze momentul în care și-a cunoscut marea dragoste. 

Ioniță și Viorica s-au cunoscut acum 30 de ani, când se aflau la aniversarea unei cunoștințe comune. Cu toate că Viorica era mai mică decât Ioniță, pe cei doi îi legase doar o relație de amiciție.

„Dragoste la prima vedere a fost cu Viorica. Am cunoscut-o când avea 14 ani. Mi-a plăcut de ea, dar era prea mică. I-am și spus: „Dacă erai tu mai mare…. Am cunoscut-o la aniversarea mătușii ei, care la vremea aceea era prietena mea. Eram prieteni de familie. Cânta frumos și era înțepată, și avea ceva al ei. I-am dat chiar felia mea de tort. După cinci ani, eu stăteam în București, pentru că tata mi-a spus așa: „Te duci la București și-ți termini școala! Și să ai și serviciu, că, dacă nu ai, te arestează Ceaușescu!. Asta a fost educația pe care am primit-o de la tata, care era foarte dur. Și mi-a mai spus: „Tu te duci la școală să înveți carte! Să nu fii amărât, ca mine!”, a mărturisit Ioniță de la Clejani, într-un interviu viva.ro. 

Alergenul care face ravagii printre români, mai periculos decât ambrozia. Semnal de alarmă de la specialiștii timișoreni