MENIU

Sucul de cartofi întărește imunitatea, vindecă gastrita și alte boli ale stomacului

Sucul de cartofi întărește imunitatea şi vindecă numeroase boli ale stomacului. Află ce spun specialiștii și ce probleme de sănătate mai poate vindeca!

Mai mulți medici de renume au documentat proprietățile medicinale ale sucului de cartof. Astfel, acesta este un remediu natural foarte eficient pentru numeroase boli. În tratamentul gastritei, aceștia recomandă consumul unei linguri de suc de cartofi diluat cu puțină apă cu treizeci de minute înainte de fiecare masă. De asemenea, pentru ulcere gastrice și duodenale, se recomandă un consum de 50 ml de suc de cartofi înainte de micul dejun și alţi 50 ml cu treizeci de minute înainte de prânz și de cină.

Conform floaredetei.ro, sucul de cartofi scade eficient glicemia și este util în tratamentul bolilor pulmonare și al afecțiunilor respiratorii. Mai mult decât atât, acesta contribuie semnificativ și la vindecarea cancerului.

În medicina naturistă, sucul de cartofi este un leac eficient pentru bolile de rinichi, de ficat și de inimă. În prezent, se folosește tot mai des pentru întărirea sistemului imunitar, atenuarea simptomelor de diabet zaharat și reumatism, precum și pentru coborârea tensiunii arteriale.