MENIU

Studentele de la SNSPA, puse să spună cu cine ar face sex şi să se dezbrace. Dezvăluiri șocante din taberele lui Alfred Bulai 

Studentele de la SNSPA, puse să spună cu cine ar face sex şi să se dezbrace. Dezvăluiri șocante din taberele lui Alfred Bulai 

Val de audieri în cazul lui Alfred Bulai. Peste 20 de studente au făcut sesizări după ce sociologul pervers le-ar fi hărțuit sexual atunci când organiza tabere de practică. Între timp, apar noi mărturii șocante. Profesorul le-ar fi cerut să numească persoanele cu care ar vrea să facă sex, iar în privat le-ar fi provocat să se dezbrace. 

Apar noi detalii şocante în cazul profesorului Alfred Bulai. Una dintre studentele lui a povestit, pentru un post TV, cum proceda sociologul atunci când organiza tabere de practică. 

Profesorul le-ar fi cerut să numească persoanele cu care ar vrea să facă sex, iar în privat le-ar fi provocat să se dezbrace. 

Decanul Facultăţii de Stiinţe Politice din cadrul SNSPA spune că au existat zvonuri despre comportamentul nepotrivit al şefului Departamentului de Sociologie, dar nimeni nu a venit şi cu probe. 

Noi audieri în cazul Bulai. Probe vitale din dosar, de negăsit: unde au dispărut dosarele de practică ale profesorului acuzat de abuzuri sexuale

Potrivit unor surse, stagiile organizate de Bulai aveau loc în fiecare an în luna iulie. 

O altă studentă a povestit că ar fi fost înfometată, pentru că era vegetariană. Nu i s-a permis să-şi cumpere mâncare din sat, aşa că a leşinat. De interdicţia dată de sociolog ar fi ştiut şi doctoranda lui. 

Sociologul Alfred Bulai, înregistrat cerându-i unei studente să se dezbrace: "Ia uite ce sexy ești". Mărturii tulburătoare: "Mi-a pus mâna pe fund, pe sâni" - VIDEO

Doctoranda participa la toate stagiile de practică pe care Bulai le desfăşura împreună cu studenţii săi, în diferite sate din România. Potrivit surselor, studenţii erau împărţiţi în grupuri şi se controlau reciproc tocmai pentru ca niciun tânăr să nu mănânce. Scopul declarat ar fi fost întărirea psihologică.