MENIU

Strategia iubitei lui Sorin Oprescu să recupereze vila de milioane, confiscată după condamnarea la 10 ani de închisoare cu executare

Strategie bombă a iubitei primarului fugar în Grecia. Adriana Nica, partenera lui Sorin Oprescu a deschis procese pe toate fronturile prin care vrea să recupereze vila din cartierul de lux din Capitală, imobil confiscat de stat în procesele lui Oprescu. 

Iubita actuală a lui Sorin Oprescu a depus mai multe solicitări în instanțe pentru că vrea să obțină această vilă înapoi. De asemenea, știm că fostul primar al Capitalei a fost și condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

Iar de atunci, practic, judecătorii au confiscat o parte din averea sa, inclusiv și această vilă de lux pe care acesta o cumpărase pe numele iubitei sale. De asemenea, lucrul important de menționat este că în data de 21 decembrie 2023, Adriana Nica a fost evacuată din vila de lux din cartierul Primăverii. Iar de atunci, practic, a încercat și a depus mai multe cereri în instanțe prin care a urmărit să redobândească proprietatea de lux.

Un lucru important de menționat este că în urma unor investigații financiare făcute de procurorii DNA s-a ajuns la concluzia că cei doi în perioada 2012-2015 ar fi obținut peste 3 milioane de lei, pe care nu i-au justificat din punct de vedere legal, iar o mare parte din acești banii i-au și investit în imobilul de lux.

Mai multe articole despre:
sorin opresu adriana nica vila