MENIU

Marea manevră: acuzațiile halucinante făcute de binomul Coldea-Dumbravă. STRATEGIA folosită pentru a scăpa de închisoare

Florian Coldea și Dumitru Dumbravă/ Colaj foto

Ies la iveala detalii bomba din strategia generalului negru prin care vrea sa scape de închisoare. În fața Curții de Apel București, Coldea și Dumbrava s-au plâns că sunt victime, acuzând pe toată lumea exact de practicile utilizate de binomul pe care l-a patronat în epoca „Băsescu”. 

Generalii Florian Coldea si Dumitru Dumbrava cauta orice cale de atac pentru a scapa de inchisoare si, mai ales, de acest mega-dosar penal care se afla pe masa procurorilor anticoruptie. 

In motivarea instantei, in momentul in care s-a prezentat la Curtea de Apel pentru contestarea controlului judiciar, Florian Coldea a argmentat in fata judecatorului ca i se incalca dreptul la munca si ca nu poate parasi tara. Mai mult decat atat, el a spus ca i se incalca dreptul la viata privata si ca i-ar fi fost puse in pericol afacerile pe care le desfasura. 

In plus de asta, el a vorbit chiar si despre faptul ca a pierdut contractul cu statul albanez. Vorbim aici despre cei 7000 de euro cu care era recompensat in fiecare luna pentru serviciile de consiliere pe probleme externe pentru premierul albanez Edi Rama.

Oamenii controversați din jurul lui Edi Rama. Consilierul premierului albanez, acuzat că a răpit și torturat un politician

Dumitru Dumbrava a argumentat, la randul sau, ca ceilalti parteneri de afaceri isi pun semne de intrebare serioase cu privire la activitatea lor si nu mai au incredere in acestia. 

Reamintim ca sunt acuzatii foarte grave ce se afla pe masa procurorilor DNA. Din referatul acestora, dar si din argumentarea instantei reise ca "lipsa antecedentelor penale, normal, la persoane cu un astfel de statut, nu ii transforma pe infractori mai putin periculosi".

Șoferul Statului Paralel, legături la nivel înalt. Dan Tocaci: Coldea a fost cel care a spus STOP și NU am fost arestat

De asemenea, judecatorul a argumentat ca inculpatii isi pot desfasura activitatea profesionala si in Romania, iar "masura preventiva a fost incadrata pentru a nu fi efectuate alte fapte de coruptie".