MENIU

StilPropriu.ro – Aparate de epilat la preturi foarte bune

StilPropriu.ro va sfatuieste ce aparate de epilat sa folositi in aceasta vara pentru a afisa la plaja o piele catifelata.

StilPropriu.ro – Lista cu toate modelele de epilatoare la oferta poate fi consultata AICI.

StilPropriu.ro este un magazin online dezvoltat de realitatea.net care vine cu o multime de oferte si sfaturi diverse. Pentru astazi ne-am gandit sa va recomandam 5 aparate de epilare care sunt ieftine dar si foarte bune.

StilPropriu.ro – Aparat de epilat Lady Compact

Acest aparat de epilat foloseste caldura pentru a elimina parul intr-un mod curat si nedureros. Aparatul este electric dar fara fir, este convenabil, practic, user friendly si foarte usor de utilizat. Aparatul de epilat are inclusa lumina LED si o oglinda mica pentru o mai buna utilizare. Toate detaliile le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Epilator electric Braun

Modelul Silk epil de la Braun este unul compact, foarte apreciat de cumparatori si are un pret la reducere la stilpropriu.ro. Aparatul Braun este de culoare roz, are un numar de 20 de pensete si poate fi folosit atat pentru abdomen, back thigh, buttocks inner upper arms, outer thigh, palms si waist. Mai multe detalii si pretul pot fi gasite AICI.

StilPropriu.ro – Mini depilator electric Shar X Lady

Daca sunteti o persoana foarte activa care are multe deplasar, cu siguranta aveti nevoie de un mini aparat depilator precum Shar X Lady care este foarte practic. Are un mod simplu si rapid de a va indeparta parul cu blandete, functioneaza pe baterii, deci nu are cablu. Pretul sau poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Epilator Electric fara fir Carepil

O depilare eficienta se poate face foarte bine cu epilatorul  electric fara fir Carepil. Acest aparat Adore Better Living poate elimina parul de la radacina, lasand pielea moale si matasoasa. Aparatul dispune de baterie reincarcabila, indicatorul luminos de incarcare si o lumina LED de dimensiuni mici pentru a va ajuta. Oferta o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Epilator Electric Philips

Ultima oferta pe care v-o recomandam are o reducere de aproape 40%. Aparatul electric Philips nu face o simpla epilare ci una devarat tratament estetic pentru ca este de o calitate superioara. Mai multe detalii despre functionarea sa dar si pretul aparatului gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
stilpropriu.ro epilatoare depilatoare