MENIU

Stewardesa a văzut cuplul ciudat din avion. Apoi, la toaletă, a găsit un mesaj șocant lăsat de fată

O stewardesă a observat un cuplu straniu în avion, iar mai târziu, a găsit la toaletă un mesaj șocant din partea fetei. 

Shelia Fedrick lucrează ca stewardesă de foarte mulți ani. Într-o zi ea a observat la bordul avionului o adolescentă, care călătorea alături de un adult. Bărbatul era îmbrăcat extrem de îngrijit, în timp de fata arăta oarecum neglijentă.

„Ceva din adâncul sufletului meu mi-a șoptit că aici se întâmpla un lucru rău. Bărbatul era îmbrăcat frumos, iar fata era într-un fel dezordonată și ciufulită. Acest fapt m-a îngrijorat” — își amintește Shelia.

Stewardesa a observat că de fiecare dată când îi dădea fetei o întrebare, răspundea bărbatul, nepermițându-i fetei să spună nici măcar un cuvânt. El îi controla fiecare mișcare. Atunci Shelia i-a șoptit adolescentei să iasă la toaletă, unde ea ascunsese sub oglindă o scrisoare. Iar în curând a urmat răspunsul șocant…

„Ea a scris: „Am nevoie de ajutor.” Eram șocată!”, a povestit stewardesa.

Shelia i-a povestit pilotului despre această situație. Când avionul a aterizat, la aeroport îi așteptau polițiștii. Shelia i-a lăsat tinerei numărul său de telefon și peste câteva zile ea a primit un apel.

De fapt, adolescenta devenise victima traficului de oameni. Ea a fost răpită și vândută cu scopul de a fi folosită ca sclavă sexuală. Și doar stewardesa atentă a reușit să-i salveze viața…

Shelia a hotărât să povestească această istorie tuturor utilizatorilor de Internet, ca să amplifice astfel gradul de informare despre acest fenomen!

sursa

Mai multe articole despre:
avion stewardesă