MENIU

Stela Popescu se temea de moarte. "Cred că e înfricoşător"

<p>Stela Popescu </p>

Marea actriţă Stela Popescu ne-a părăsit. Fără să se plângă, fără să ne spună ce suferințe are. A murit singură în casă, iar medicii SMURD chemați de fiica ei nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

"Ar trebui să ne pregătim? Da, ca să nu plecăm crispați și disperați. Sigur, eu o fac pe deșteapta și pe viteaza, cred că e îngrozitor", a declarat Stela Popescu într-un interviu.

Pe cât de îngrozitoare credea va fi moartea, pe atât de fulgerător i-a fost sfârșitul. Vestea morții Stelei Popescu a venit în urmă cu trei ore și a provocat o undă de șoc. Fiica ei adoptivă a fost cea care a alertat ambulanță, după ce nu i-a mai răspuns nimeni la ușă.

Actrița era prăbușită în casă. Două echipaje SMURD au fost trimise acasă la marea actriță. Din păcate, inima ei încetase să mai bată de cel puțin șase ore, așa că nu s-au mai făcut manevrele de resuscitare, ci doar a fost constatat decesul. 

Când a aflat cumplită veste, Alexandru Arșinel, camaradul sau de-o viață, s-a dus în grabă la reședința ei. A plâns ca un copil și abia dacă a putut rosti câteva vorbe, potrivit Ştirile KanalD.

Mai multe articole despre:
Stela Popescu Stela Popescu a murit