MENIU

Ștefan Bănică jr., fotografie cu Alexandra Măceșanu + mesaj emoționant: "Sunt revoltat..."

Artistul Ștefan Bănică jr. a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani ucisă la Caracal.

Ștefan Bănică jr. a postat și un mesaj emoționant, atașat fotografiei, legat de Alexandra Măceșanu.

Totodată, artistul în vârstă de 51 de ani a ținut să precizeze că "am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita".

"Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice.

Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita.

Oare cate cazuri "Alexandra", "Luiza", "Colectiv" vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!", a scris Ștefan Bănică jr. pe Facebook.

Nu este pentru prima dată în acest an când artistul are un mesaj de revoltă. Pe 7 martie 2019, în timpul show-ului dedicat zilei femeii, artistul a rostit următoarele cuvinte: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". CITEȘTE AICI DETALII!

 

 

.