MENIU

Starea lui Mihai Constantinescu e tot mai gravă, toţi cei care-l iubesc speră într-un miracol

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este tot mai gravă. Potrivit unor surse medicale, artistul ar fi suferit în spital un al treilea stop cardio-respirator, urmat de o hemoragie severă şi mai multe complicaţii. Familia, dar si prietenii artistului, alaturi de cei care ii iubesc muzica asteptă acum un miracol. 

Mihai Constantinescu a fost internat luni seară la Spitalul Floreasca, după ce a suferit un stop cardiac. Medicii au reușit să îl resusciteze, iar acum este intubat la secția de Terapie Intensivă. Cei dragi nu pot acum decat să se roage pentru sănătatea lui. Artistul a suferit în ultimele ore mai multe episoade de stop cardio respirator.

Ministerul Sănătății confirmă că starea cântărețului este una critică.

Artistul de 73 de ani este cunoscut cu probleme cardiace. De altfel, în luna martie el și-a anulat câteva concerte din cauza stării de sănătate.

În 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenții chirurgicale la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş. Iar acum doi ani, a fost operat pe cord din nou.

Cu o carieră impresionantă de peste jumătate de secol, Mihai Constantinescu a început să creeze muzică încă de la vârsta de 18 ani. Milioane de români au auzit cel puțin o dată melodii cum ar fi "O lume minunată", "Sus in deal" sau "Vitezomanul Gică".

sursă video: Realitatea TV

Mai multe articole despre:
Floreasca comă Mihai Constantinescu cotabita