MENIU

Starea de sănătate a uneia dintre cele două gemene înjunghiate de tată, GRAVĂ, dar stabilă. Ce spun medicii

Bebeluș

Starea fetiței din județul Neamț, înjunghiată de tatăl ei, este în continuare gravă, dar medicii de la Spitalul de Pediatrie din Iași se declară ușor optimiști. Mama copilei de doar două luni vrea să se interneze cu ea.

Deși inițial se discuta de o nouă intervenție chirurhicală în cazul fetiței de doar 2 luni, medicii au decis să o țină sub supraveghere pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). 

Medicii sunt optimiști în privința stării sale de sănătate și asta pentru că, până în momentul de față, nu au apărut complicații.

Deși este de 4 zile internată în Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași, micuța nu a primit vizite, însă medicii au fost apelați de către mătușă și mama acesteia. Mai mult decât atât, femeia vrea să se alături de fiica sa în spital.

Micuța a ajuns în spitalul din Iași după ce a fost înjunghiată de tattăl său. Sâmbătă, între cei doi soți a izbucnit un scandal. Mama a fost rănită, la fel și sora geamănă a acesteia, iar băiatul de 9 ani a ieșit din apartament și a alertat vecinii.

Sora fetiței a fost înjunghiată mortal, iar mama a ajuns în spitalul din Roman. Tatăl a fost reținut. S-a dispus măsura arestului preventiv, el fiind de omor și două tentative de omor. 

Citește și Bărbatul care și-a ucis una dintre gemenele de 3 luni - REȚINUT. Este ȘOCANT ce a mărturisit

 

Mai multe articole despre:
gemene gemene injunghiate de tata iasi