MENIU

Stailer - programarea la salon nu a fost niciodată mai simplă

Stailer

V-ați gândit vreodată că puteți face programări la saloanele de beauty online? Dacă aproape totul este accesibil acum online și astfel ne putem face viața mai ușoară, de ce nu ar fi și programările la saloanele de beauty mai accesibile pentru toată lumea? Pentru asta a apărut Stailer.

Este o platformă și o aplicație online specială pentru programări la salon care afișează toate informațiile de care ai nevoie. Dacă facturile pot fi plătite online, rezervările pot fi realizate tot online și să nu mai vorbim despre comenzile pentru orice produs plasate tot online, de ce să nu fie totul mai simplu dacă avem acces la niște moduri mult mai simple de a organiza și a realiza niște lucruri? Descoperiți în continuarea acestui articol mai multe informații despre Stailer și aflați cum o puteți utiliza.

Servicii accesibile pentru oricine

Probabil mulți dintre voi s-au aflat cel puțin o dată în situația de a avea nevoie de o programare tuns la salon in Bucuresti, spre exemplu și parcă toți stiliștii pe care îi cunoșteați erau ocupați pentru ziua respectivă. Și problema mai mare este că uneori chiar este nevoie de o vizită la salon, în special pentru evenimentele mai importante din viață.

Dacă vreți să scăpați de tot acel stres de a suna la stiliști sau mai rău de a merge direct la salon pentru a discuta cu ei despre o programare pentru o anumită zi, în care de obicei sunt ocupați, alegeți varianta mai simplă, accesibilă pentru toată lumea.

Stailer este platforma și aplicația pentru programări la salon care vă poate ajuta. Dacă ești interesat deja instaleaza aici aplicatia Stailer pentru că avantajele și beneficiile de care poți avea parte nu vor întârzia să apară. Despre Stailer trebuie să știi că este accesibil și disponibil pentru oricine, bărbați și femei, pentru peste 40 de orașe din țară.

Programare în câțiva pași simpli

Pentru a realiza o programare cu Stailer ai nevoie doar de 5 minute la dispoziție, asta în funcție de cât de greu te decizi. Tot ce trebuie să faci este să creezi un cont pe aplicație. Este simplu, pentru că te poți conecta direct cu Facebook și informațiile sunt completate automat.

Mai apoi trebuie doar să selectezi din listă informațiile care ți se potrivesc astfel încât aplicația să poată genera lista cu disponibilități care se pliază pe ceea ce cauți. Trebuie să știi că Stailer va genera lista cu toate saloanele și toți stiliștii disponibili din oraș pentru data și ora la care ai nevoie de programare, nu mai trebuie să îi cauți tu pe fiecare în parte.

Mai apoi vei vedea lista și informațiile pentru fiecare dintre ei. Astfel vei putea vedea tot ce te interesează pentru fiecare în parte astfel încât să iei decizia potrivită. Vei putea vedea chiar și prețul pentru fiecare serviciu care te interesează, timpul de lucru și locația astfel încât să fii sigur că mergi la stilistul potrivit.

Accesează platforma sau descarcă aplicația pentru a te bucura de serviciile Stailer și vei descoperi mai apoi și alte servicii pe care ți le oferă.

 

 

 

Mai multe articole despre:
stailer