MENIU

Spray-ul care omoară pe loc toți păianjenii şi gândacii din casă! Iată cât de ușor îl prepari

Gândacii, păienjenii, muştele şi şoarecii creează panică în fiecare locuinţa, iar exterminarea lor poate deveni o treaba foarte complicată.

Pot provoca iritaţii ale pielii în urmă întepaturilor, iar prezenţa lor în casă poate fi o adevărată pacoste atunci când încerci să te bucuri de timp de calitate cu familia ta şi cu cei dragi.

Primul gând al fiecărei persoane este să plece la magazin şi să cumpere câteva produse chimice cu care să extermine toate gângăniile care intră în casă.

Substanţele chimice însă pot avea efecte secundare grave asupra sănătăţii tale, iar animalele de casă şi plantele pot avea, de asemenea, de suferit.

Ei bine, există şi soluţii naturale pentru a scapă de păienjeni şi de gândăci, care pot ţine cu succes la distanţă toţi dăunătorii, fără să creeze probleme de sănătate.

Iată ce poţi folosi pentru a scapă imediat de dăunători:

1. Oţetul alb – este un produs pe care îl poţi găsi la orice magazin. Pune într-o sticlă cu pulverizator şi da cu el în locurile în care ai văzut gândăci. Vor dispărea imediat, dincauza mirosului.

2. Uleiul de mentă

Uleiul de mentă este iritabil pentru gândăci. Pune într-o sticlă cu pulverizator puţină apă, apoi adaugă câteva picături de ulei de mentă şi aplică în colţurile casei, acolo unde obişnuiesc păianjenii obişnuiesc să stea. Vor pleca imediat din locuinţa ta.

3. Bicarbonatul de sodiu – Pune în crăpături şi în colţuri bicarbonat de sodiu, iar în momentul în care insectele intră în contact cu el, vor muri imediat.

4. Amestecă ulei esenţial de eucalipt, levănţică şi rozmarin. Exact că la uleiul de mentă, insectele urăsc mirosul uleiurilor esenţiale. Amestecă într-o sticlă de apă cu pulverizator câteva picături din fiecare ulei esenţial şi aplică în zonele în care ai văzut insectele şi dăunătorii. În plus, casă ta va fi parfumată.

5. Piperul roşu măcinat este, de asemenea, de mare ajutor pentru a scapă de insecte.

6. Siliciul din pliculeţele care se găsesc în pantofi este extrem de util. Rupe câteva pliculeţe şi lasă conţinutul în zonele în care sunt dăunători. În contactul cu siliciul, insectele mor imediat.

Sursă: sanatatea.ro

Mai multe articole despre:
gândaci insecte remedii naturiste