MENIU

Soţia lui Tender, după condamnarea omului de afaceri: Dacă omoram 50 de copii, luam mai puţin

<p>Soţia lui Tender, după condamnare: Dacă omoram 50 de copii, luam mai puţin</p>

Poliţiştii timişoreni au pus în executare mandatul de condamnare la închisoare a lui Ovidiu Tender.

Soţia lui Ovidiu Tender a declarat că va lupta până la ultima picătură de sânge pentru a demonstra nevinovăţia soţului său.

Condamnarea la 12 ani şi şapte luni de închisoare a lui Ovidiu Tender a căzut ca un trăsnet la vila omului de afaceri din Dumbrăviţa. Ovidiu Tender a aşteptat sentinţa acasă, iar în jurul orei 19.00, poliţiştii au pus în executare mandatul.

„S-au aplicat pedepsele maxime în contextul în care nu s-a luat în considerare tabelul lui medical, că nu a fost condamnat până acum, că are cinci operaţii pe inimă, trei copii minori şi nu s-a sustras niciodată urmăririi penale şi cercetării judecătoreşti. Nu s-a luat în considerare că totuşi avem 5.300 de angajaţi. S-a ajuns aici pentru că a denunţat-o pe fosta şefă DIICOT. Dacă ştiam că o să-i dea 12 ani şi şapte ani rămâneam cu pedeapsa de la fond de 11 ani şi patru luni şi tăceam din gură. Nu mai denunţam pe nimeni”, a declarat Nicole Tender pentru Adevărul.

„Este o sentinţă total nedreaptă pentru că în realitate e o pedeapsă de 25 de ani şi două luni. Cred că dacă aruncam o bombă la o grădiniţă şi omoram vreo 50 de copii primeam mai puţin. Sau cred că dacă făceam un act de terorist pe care l-a făcut un alt inculpat celebru în ţara asta lua 22 de ani. Aşa, pentru că ne-am permis luxul să denunţăm o faptă care o viza pe fosta şefă a DIICOT, iată că s-au luat 25 de ani şi două luni”, a spus soţia omului de afaceri.

Conform acesteia, după condamnarea lui Ovidiu Tender, statul român se va trezi pe cap cu 5.300 de şomeri.