MENIU

Soț și soție, prinși beți la volan, la interval de câteva minute. DETALIUL care i-a șocat pe polițiști

Doi soți din Bistrița-Năsăud au fost prinși în aceeași noapte băuți la volanul aceleiași mașini, la interval de câteva minute. Soția a fost prinsă pe un drum comunal, în timp ce soțul a fost depistat de polițiști, un pic mai târziu, pe un drum din orașul Bistrița.

Scenele bizare au avut loc sâmbătă seara, 11 februarie, aproape de miezul nopții. Cei doi s-au ales cu dosare penale, scrie bistriteanul.ro.

Mai exact, polițiștii bistrițeni au oprit o mașină pentru un control în trafic. La volan, o femeie de 29 de ani, care consumase alcool înainte de a porni la drum.

Polițiștii au preluat-o și se îndreptau cu ea spre spital, pentru prelevarea de mostre biologice. 

În acest timp, au observat în trafic mașina din care o luaseră pe femeie. I-au făcut semn să oprească pentru a vedea cine e la volan. Surpriza a fost că și soțul femeii conducea autoturismul, deși consumase alcool.

L-au preluat și pe acesta, le-au întocmit dosare penale la amândoi, și i-au dus la spital, împreună, pentru prelevarea de mostre biologice.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea prevăzută la articolul 336 din Codul Penal, respectiv conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” au transmis reprezentanții IPJ BN.

Mai multe articole despre:
alcool volan sot sotie beti soti beti la volan