MENIU

Șoșoacă, un nou derapaj HALUCINANT împotriva celor care au criticat circul pe care l-a făcut în Parlamentul European: Lașilor! Prostănacilor! AMIBELOR!!

Diana Șoșoacă e reușit să-i șocheze pe europarlamentari

Diana Șoșoacă a fost certată de reprezentanții Bisericii după ce a făcut scandalul cu botnița în Parlamentul European. Clericii de la Mănăstirea Petru Vodă au comparat-o pe aceasta cu Ana Pauker și îi dezaprobă comportamentul. Cea supranumită \"senatoarea lui Putin" a fost huiduită și de zeci de români la un eveniment de pe Muntele Găina.

După circul eșuat din Parlamentul European, Șoșoacă a fost huiduită de zeci de români la un eveniment de pe Muntele Găina. Europarlamentara putinistă s-a dus să se întâlnească acolo cu românii, însă în loc de urale...Șoșoacă a fost primită cu urlete de românii revoltați că ne-a făcut țara de râs. La fața locului au intervenit și jandarmii pentru ca manifestația să nu degenereze în violențe între simpatizanții ei și turiști. 

VIDEO

Comportamentul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European a fost criticat de reprezentanții Bisericii. Clericii de la Mănăstirea Petreu Vodă au comparat-o pe aceasta cu Ana Pauker și au criticat-o pentru modul în care s-a prezentat în parlament.

În stilul caracteristic, senatoarea lui Putin nu doar că nu a făcut jun pas înapoi, ci a revenit cu noi atacuri, lansând un val de remarci jignitoare la adresa celor care nu-i susțin punctele de vedere. "Să vă fie rușine! Lașilor! Prostănacilor! AMIBELOR!", le-a transmis adversarilor reali sau închipuiți.

Un psihiatru a analizat motivele care au determinat-o pe Diana Șoșoacă sa facă circul din Parlamentul European