MENIU

Sorin Oprescu, dus la Spitalul Militar. Cererea de internare într-un spital de stat, aprobată

Sorin Oprescu cere să fie internat într-un spital de stat

Sorin Oprescu nu se simte bine în arest. Medicul-primar a cerut să fie internat într-un spital civil pentru că ar exista riscul unui infarct. Cererea i-a fost aprobată miercuri dimineaţă, aşa că acesta va fi internat la Spitalul Militar.

Cererea lui Sorin Oprescu prin care solicita să fie transportat sub pază la o unitate medicală din sistemul public în vederea efectuării de investigaţii amănunţite, "într-un timp cât mai urgent", i-a fost aprobată.

Oprescu va fi dus la Spitalul Militar din Capitală deşi, în cererea formulată, acesta solicita să fie dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Primarul suspendat al Capitalei a fost scos deja din arest de două ori şi dus la spital, în mai puţin de 24 de ore, după ce s-a simţit rău, acuzând "o stare de slăbiciune".

Oprescu suferă de diabet non-insulino dependent.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv în 6 septembrie, de Tribunalul Bucureşti, la cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care îl acuză de luare de mită.

Oprescu a fost suspendat din funcţia de primar general al Capitalei în 15 septembrie, după decizia definitivă de arestare preventivă. Consiliul General al Municipiului Bucureşti l-a desemnat pe Ştefănel Marin (UNPR) în funcţia de primar interimar.

Mai multe articole despre:
Sorin Oprescu Oprescu mită Oprescu arest