MENIU

Soluția unui social-democrat pentru rezolvarea crizei politice: ”Fă testul anti-drog, Cîțule!”

Radu Cristescu. Foto: captură Facebook

Deputatul PSD Radu Cristescu cere ca Florin Cîțu să fie supus unui test care să arate dacă premierul a consumat droguri în ultimele luni. Astfel s-ar putea explica ”modul bizar” în care se comportă șeful Guvernului, susține social-democratul. 

”Cer testarea pentru consumul de droguri a premierului Cîțu.
Ca deputat în Parlamentul României, propun o soluție pentru deblocarea actualei crize politice, având în vedere numeroasele acuzații publice, unele venite chiar din partea unui deputat USR-PLUS: testarea premierului Cîțu pentru depistarea consumului de droguri (testul este foarte relevant, deoarece arată dacă în ultimele luni premierul a consumat droguri)”, scrie deputatul pe Facebook.

Acesta mai propune ca testul să fie făcut la un laborator acreditat oficial din străinătate, pentru a elimina orice suspiciune privind corectitudinea lui.

”Dacă testul iese pozitiv, e clar pentru toată lumea care e situația. Deși pentru majoritatea românilor e clar demult că modul bizar în care se comportă premierul Cîțu, care a aruncat țara în haos, nu e al unui om normal la cap. Fă testul anti-drog, Cîțule!”, mai scrie Cristescu.