MENIU

Șoferul care a accidentat mortal o fată de 13 ani, la Târgovişte, a fost reţinut

Sursa foto: Poliția Română

Șoferul care a accidentat mortal o fată de 13 ani în data de 7 iulie, la Târgovişte, a fost reţinut.

„Astăzi, 21 iulie 2022, șoferul implicat în accidentul rutier mortal din data de 7 iulie 2022 a fost reținut, ca urmare a ordonanței dispuse de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Amintim că scandalul a avut loc pe 13 iulie, la înmormântarea unei copile de 13 ani care a fost ucisă pe trecere de un șofer vitezoman. Rudele îndoliate au vrut să treacă pe strada pe care locuiește tânărul vinovat, însă polițiștii le-au cerut să schimbe traseul. Acela a fost momentul in care familia a inceput bătaia cu forțele de ordine. Jandarmii și mascații au intervenit cu focuri de armă și spray lacrimogen.

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 46 de ani sunt acuzaţi de ultraj, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii si linistii publice.

În urma intervenției, mai mulți polițiști au ajuns la spital pentru îngriji medicale. Doi dintre agenți au avut capul spart.