MENIU

Șoferița beată care a ucis 4 muncitori, acuzată de omor calificat. Revoltător: femeia a declarat că i se pare "amuzant" ce se spune despre ea

Șoferița din Iași care a omorât 4 muncitori aflați la lucru este acuzată de omor calificat! Anchetatorii au modificat încadrarea juridică, iar dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunal. La audiere, femeia a declarat că i se pare „amuzant” ce se spune despre ea și că nu dă nicio declarație deoarece „nu a fost prezentă la fața locului”. Pentru omor calificat, femeia riscă închisoare pe viaţă sau de la 15 la 25 de ani. 

Șoferița din Iași, care a provocat, luna trecută, un accident în urma căruia patru muncitori au murit pe loc iar alți trei au fost grav răniți circula cu o viteza năucitoare pe străzile orașului, arată expertiza întocmită de Poliția rutieră.

Femeia rula cu 148 km/h pe un bulevard unde limita de viteză este de 50 de km/h.

Mașina avea o viteza de 131 de km pe oră când a intrat direct în zidul unei case. Apoi, autoturismul a ricoșat in echipa de muncitori, care făcea reparații la drum.

Medicii legisti au stabilit că femeia, care se află în arest de o lună, avea o alcoolemie de 1.13 mg pe litru alcool pur in sânge. Șoferița avea discernământ în momentul producerii accidentului mortal, arată expertiza psihiatrică.

În fața instanței de judecată, femeia a negat ca s-ar fi aflat la volan și ar fi provocat carnagiul, deși a fost găsită încarcerată în autoturism la locul tragediei.