MENIU

Şofer beat criţă, dat pe mâna Poliţiei de trecătorii revoltaţi. Ce s-a întâmplat

Şofer beat criţă, dat pe mâna Poliţiei de trecătorii revoltaţi. Ce s-a întâmplat

Bărbatul de 54 de ani aflat la volan, cu o alcoolemie vecină cu coma, a lovit un alt autoturism la o intersecţie din Nicolina. Trecătorii, văzând că este turmentat bine, i-au blocat plecarea şi au chemat Poliţia.

Un şofer beat criţă, care a lovit un autoturism parcat pe o stradă cu sens unic din cartierul Nicolina, Iaşi, a fost dat pe mâna poliţiştilor chiar de trecătorii revoltaţi, care i-au blocat plecarea de la faţa locului. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, se afla la volanul unui autoturism când, într-o intersecţie, acesta a intrat pe trotuar şi a lovit un autoturism parcat.

Trecătorii aflaţi prin zonă au observat că şoferul era beat, l-au scos din maşina din care nu voia să coboare, apoi au sunat la Poliţie.

"În urma testării cu alcooltestul, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

O alcoolemie de 1,32 la mie în aerul expirat corespunde uneia aproximativ duble în sânge, deci peste 2,5 la mie, vecină cu coma alcoolică.

Pe numele bărbatului, scrie ziaruldeiasi.ro, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.