MENIU

Șofer băut la volan, dezastru pe șosea: a lovit cu mașina o fată de 12 ani, s-a ciocnit cu un autoturism apoi s-a răsturnat într-un șanț

Șofer băut la volan, dezastru pe șosea: a lovit cu mașina o fată de 12 ani, s-a ciocnit cu un autoturism apoi s-a răsturnat într-un șanț

Un bărbat de 62 de ani, din judeţul Bihor, a fost reţinut după ce a lovit cu mașina o fată de 12 ani, a părăsit locul accidentului şi a provocat alte două evenimente rutiere. Din primele informații, bărbatul s-a urcat băut la volan.

”La data de 18 iulie a.c., în urma administrării probatoriului, poliţiştii Poliţiei Municipiului Salonta – Biroul Rutier au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor faţă de un bărbat de 62 de ani, din comuna Tinca, judeţul Bihor, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influenţa alcoolului”, a transmis IPJ Bihor.

Conform poliţiştilor, la data de 15 iulie, în jurul orei 20.20, bărbatul, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul judeţean 709/A, pe direcţia Tăut-Talpoş, în judeţul Bihor, a acroşat o fată de 12 ani, din Marea Britanie, care circula pe marginea din dreapta a părţii carosabile, în aceeaşi direcţie. În urma accidentului rutier, fata a fost rănită, fiind transportată la spital.

Un șofer român a plecat mort de beat din Cipru și a ajuns beat la Iași. Polițiștilor nu le-a venit să creadă când s-au uitat la aparat!

După impact, bărbatul a părăsit locul accidentului. Ulterior, în aceeaşi localitate, acesta a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism şi s-a ciocnit cu acesta. Din fericire, de această dată nu au fost înregistrate victime.

După producerea celui de-al doilea eveniment rutier, bărbatul şi-a continuat deplasarea pe drumul judeţean 709, pe direcţia Batăr – Talpoş, iar în afara localităţii Batăr, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ, iar apoi pe un teren agricol de pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare.

Accident cumplit provocat de un adolescent beat și drogat, în Pădurea Snagov. 5 tineri au ajuns la spital

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul urmează să fie prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, în vederea dispunerii de măsuri legale.