MENIU

Social-democrații, ATAC concertat la adresa lui Nicolae Ciucă! Război total la nivelul Puterii

Social-democrații, ATAC concertat la adresa lui Nicolae Ciucă! Război total la nivelul Puterii

După schimbul de replici dintre liderii coaliției, social-democrații au pornit un atac concertat la adresa lui Nicolae Ciucă. Vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a fost în prim-planul acestui atac, criticând vehement poziția lui Ciucă privind data alegerilor prezidențiale.

În urma unui schimb de replici tensionat între liderii coaliției, Partidul Social Democrat (PSD) a declanșat un atac concertat asupra premierului Nicolae Ciucă, pe fondul disputelor privind data alegerilor prezidențiale.

Sorin Grindeanu nu s-a sfiit să folosească un limbaj acid pentru a-și exprima nemulțumirea față de premier.

„Un poznaș în slujba țării....
Domnul Ciucă ne spune că va respecta doar prevederile și termenele legale în ceea ce privește data alegerilor prezidențiale.
Mă întreb ce era legal pe 3 martie și a devenit ilegal pe 27 iunie la PNL?!
Probabil tot efectul căldurii de afară și al selfieurilor cu televizorul...”, a scris, pe Facebook, Sorin Grindeanu.

Marcel Ciolacu l-a atacat dur pe liderul PNL, Nicolae Ciucă din cauza datei pentru alegerile prezidențiale. Premierul susține că Partidul Național Liberal își dorește să schimbe regulile in timpul jocului și că, deși cele doua partide au agreat, initial, un calendar, acum liberalii nu mai sunt de acord cu el. 

Coaliția se clatină chiar de la vârf! Ciolacu, atac la Ciucă după blocajul privind prezidențialele: Onoarea nu este numai pe panouri, este şi în discuţii

Liderul PNL a insistat ca procesul electoral să respecte calendarul din anii trecuți, atunci când primul tur de scrutin a avut loc în luna noiembrie. Răspunsul lui Ciucă a venit după ce, nemulțumit de modul în care decurg discuțiile în Coaliție privind calendarul alegerilor prezidențiale, Marcel Ciolacu a lansat un atac la liderului liberalilor. 

Nicolae Ciucă, ferm în privința calendarului pentru prezidențiale: Să discutăm pe bază de principii, nu ca să respectăm agenda personală a PSD-ului”

Sorin Grindeanu a atașat postării sale decizia Biroului Politic Naţional al PNL din 3 martie care prevede că prezidenţialele au loc pe 15 septembrie şi 29 septembrie, al doilea tur de scrutin.

Tot joi seara, Mihai Tudose a distribuit un clip video în care Nicolae Ciucă anunța, la un post de televiziune, că scrutinul prezidențial va avea loc în luna septembrie.

„Coerență! Stabilitate! Încredere! Vizionați și trageți dumneavoastră concluziile… Omu’ vrea să fie președinte!”, a notat, ironic, în postare, Mihai Tudose.

Mai multe articole despre:
coalitie psd atac nicolae ciuca