MENIU

ȘOCANT O mamă din județul Cluj și-a înjunghiat copiii, cu vârste de 6 și 8 ani

Femeia a încercat să-i mintă pe polițiști

Caz șocant înt-o localitate din județul Cluj. O femeie și-a înjunghiat cei doi copii, cu vârste de 6 și, respectiv 8 ani, după care s-a rănit și ea. Micuții au ajuns la spitalul din Dej cu numeroase răni provocate prin injunghiere. Inițial, femeia a încercat să dea vina pe socrul ei, dar polițiștii au descoperit repede că ea este autoarea.

Din primele date transmise de autorități, mama le-a provocat celor doi copii, un băiat în vârstă de 6 ani și o fetiță în vârstă de 8 ani, răni în zona pieptului și a gâtului, iar mai apoi s-a înjunghiat și ea, în zona abdomenului si zona cervicală, potrivit dejeanul.ro.

Din fericire, chiar dacă au fost aplicate în zone vitale, loviturile sunt superficiale și nu le pun viața în pericol nici copiilor, nici mamei. Femeia este cercetată pentru tentativă de omor, mai ales pentru că minorii aveau tăieturi de cuțit și pe mâini, semn că au vrut să se apere.

După ce a realizat ce a făcut, femeia s-a injunghiat in abdomen și le-a spus polițiștilor că autorul ar fi socrul, dar mai mulți săteni au depus mărturie că bărbatul se afla la o stână în perioada în care s-a produs atacul.