MENIU

Șocant. Copii de 2 și 5 ani, la spital după ce au fost mușcați de câine în curtea casei - Poliția a deschis dosar penal

Doi copii mici au ajuns la spital după au fost atacați chiar de câinnele din curte, anunță realitateadebraila.net.

Polițiștii au fost sesizați de o femeie din localitatea Baldovinești, comuna Vădeni, județul Brăila, după ce doi copii mici au fost mușcați de un câine. Aceștia au fost transportați la spital imediat după incident, potrivit realitateadebraila.net.

Totul s-a întâmplat duminică seara, când cei doi copii, în vârstă de 2 și 5 ani, ar fi fost mușcați de un câine, în curtea casei. Cei doi copii s-ar fi apropiat de câinele ce ar fi fost legat, iar acesta i-a mușcat.

La data de 5 martie, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați de către o femeie de 37 de ani, din localitatea Baldovinești, comuna Vădeni, cu privire la faptul că doi copii minori ar fi fost mușcați de un câine. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că, în curtea unui imobil de pe raza localității Baldovinești, doi copii, în vârstă de 2 și 5 ani, în timp ce se aflau în curte, s-ar fi apropiat de câinele ce ar fi fost legat, iar acesta i-a mușcat.

Cei doi copii minori au suferit leziuni în urma evenimentului, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.