MENIU

Șoc pentru un șofer român de TIR. A deschis remorcă și era plină de viermii comestibili

Șoc pentru un șofer român de TIR care lucrează în Anglia. Bărbatul a povestit că a observat cum din remorcă ies larve, iar când a deschis ușa, să vadă ce se întâmplă, a înlemnit. Povestea lui a stârnit reacții diverse din parte colegilor.

Românul a efectuat un transport în localitatea Linton din Marea Britanie, când a observat că din camion pică sute de larve.

"Vă salut dragilor!!!! În timp ce ăștia fac război greve și ce pancreasul meu mai inventează ăștia, își duc planul până la cap. Azi cineva mi-a spart un palet și am rămas plin de stupoare și greață, la ce am văzut că transport. Așa ceva nu se poate.Va rog sa distribuiți masiv," a transmis șoferul român de TIR, informează StiriDiaspora.

 

Acesta a fost întrebat ce marfă a fost informat că transportă. Șoferul de TIR le-a răspuns colegilor că pe paleți scria "For human consumption"- (pentru consum uman).

IPOTEZELE ALTOR SOFERI

Alți șoferi au spus că nu este neapărat ceva de speriat, putând fi multiple posibilități, de a ajuns să transporte respectivii viermi. De aici au început o serie de speculații:

"Momeala pentru pescuit poate? s-a întrebat un șofer de pe un grup dedicat breslei lor în momentul în care a văzut imaginile.

"Viermi de făină, recent i-au declarat comestibili", a fost părerea unui alt șofer care a vizionat imaginile.

"Mâncare pentru tot felul de reptile", a concluzionat simplu alt șofer de TIR.

 

INSCENAREA UNUI CONSPIRAȚIONIST

 

Argumentele folosite de șofer par să fie inspirate de o serie de teorii conspiraționiste, așa că nu este exclusă varianta ca bărbatul să fi inventat cel puțin o parte a povești. Postarea a apărut în momentul în care presa britanică, dar și cea românească, au scris despre introducerea unor produse alimentare pe bază de larve într-un mare lanț de magazine. 

Mai multe articole despre:
viermi comestibili burger cu larve sofer tir UK