MENIU

SNSPA a finanțat tipărirea unei cărți semnate de Florian Coldea. Tentaculele caracatiței generalilor în educație

Generalului negru are deja 2 cărți publicate

Generalul Florian Coldea și-a extins influența până în educație. SNSPA a finanțat tipărirea unei cărți scrise de Florian Coldea. Până să intre în atenția DNA, Coldea a predat cursuri la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană al SNSPA. 

Florian Coldea a publicat lucrări în domeniul evoluțiilor conceptuale din intelligence, iar SNSPA a decis chiar la începutul acestui an să finanțeze publicarea unei noi cărți noi a generalului negru, potrivit Realitatea Plus. Instituția a parafat un contract care se numește „Tipărire carte – Florian Coldea FCRP” (Facultatea de Comunicare și Relații Publice), conform datelor existente pe portalul achizițiilor publice.

Cartea lui Florian Coldea costă 18,5 lei și urma să fie tipărită într-un tiraj de 250 bucăți. 

Generalul statului paralel a publicat deja două cărți. Prima, în 2018, la Editura Rao Books, se numește “Despre serviciile de intelligence. Gânduri, perspective, opinii. Pledoarie pentru încredere”. Are aproape 300 de pagini și este un compendiu de articole publicate anterior.

A doua carte, intitulată „Intelligence și decizie politică – Curs introductiv”, a fost publicată în 2019 de Editura Universității de Vest.

Mai multe articole despre:
florian coldea carte snspa