MENIU

Slăbește cu dieta DODO

Concepută de un medic nutriționist, dieta DODO presupune consumul a 500 de calorii pe zi, după care repaus alimentar. Acest regim alimentar nu este ușor de urmat, dar promite că te scapă de 3 kilograme în prima săptămână.

Dieta se bazează pe principiile unui post intermitent, dar are o abordare diferită care elimină complet nevoia de numărare a caloriilor. Postul intermitent este un termen generic pentru o serie de modalități prin care o persoană renunță ocazional la ingerarea alimentelor.

Cum funcționează dieta

Cu o zi înainte de a începe dieta trebuie să consumi un mic dejun și un prânz bogat. Seara, ia cina între orele 19.00 -22.00, apoi procesul de post începe în timp ce dormi și continuă până în seara următoare, când va trebui să iei o cină rapidă, ce trebuie luată nu mai târziu de 24 de ore, de la masa de seară consumată între orele 19.00 -22.00. Doar consumul de apă este permis seara. În timpul zilei se poate bea apă, ceai verde și o cafea neagră fără lapte, zahăr sau îndulcitori.

În dimineața următoare, consumă un mic dejun rapid, pentru a pune capăt perioadei de post.Pe parcursul zilei, mănâncă normal.

Trebuie să ții mai mult de 3 zile de post pe săptămână, cu pauze între ele. Cel care a inventat această dietă. Drew Pret, spune că „organismul este în măsură să controleze modul în care utilizează combustibili diferiți de energie, cum ar fi grăsimile, proteinele și carbohidrați.

 

Citește în continuare despre cum poți slăbi cu dieta DODO AICI.

Mai multe articole despre:
dietă DODO