MENIU

Situație revoltătoare la Clubul Copiilor din Odobești. Cei mici, nevoiți să se spele pe mâini într-un bidon de murături

Sursa foto: Realitatea de Vrancea

Situație revoltătoare la Clubul Copiilor din localitatea Odobești, județul Vrancea. Copiii sunt nevoiți să se spele pe mâini într-o chiuvetă improvizată dintr-un bidon de murături. Mai mult, cei mici trebuie să meargă la toaletă într-o grădiniță din apropiere, deoarece clădirea Clubului Copiilor nu este racordată la canalizare, potrivit realitateadevrancea.net. 

Directorul instituției spune că a încercat în repetate rânduri să ia legătura cu primarul pentru a rezolva aceste probleme, dar fără succes. În plus, se pare că există solicitări făcute și la Compania Națională de Investiții, deoarece Clubul Copiilor se află în subordinea Ministerului Educației, dar nu s-a demarat nici o lucrare de modernizare a clădirii.

„Așteptăm să intrăm în reabilitare și avem adresa de la Primăria Odobești că vom fi relocati. Ar fi minunat dacă am afla exact când. Săptămâna viitoare, când copiii au vacanță, mi-am propus să ajung din nou la Primăria Odobești pentru a discuta această situație”, a precizat directorul Palatului Copiilor, Raluca Anghel. 

În antiteză, Primăria comunei Ciugud, vestită pentru atragerea fondurilor europene pentru modernizarea comunei, a ridicat o grădiniță la standarde europene.

Mai multe articole despre:
odobesti bidon muraturi