MENIU

Situație INADMISIBILĂ la protestele organizate de Diana Șoșoacă! Senatoarea a cerut arderea măștilor

Diana Sosoaca/foto: George Calin, INQUAM

Seara trecută au fost cele mai grave derapaje, chemări la anarhie și la încălcarea tuturor legilor din țară făcute de senatoarea Diana Șoșoacă. Parlamentarul le-a cerut miilor de oameni să dea foc în centrul Capitalei, i-a îndemnat să ceară căderea Guvernului, desființarea Poliției și încătușarea lui Raed Arafat și le-a spus inclusiv că îi va lua locul președintelui Klaus Iohannis. Asta în timp ce Bucureștiul mai are puțin și trece de pragul de infectare de 7,5% cazuri la mia de locuitori și suntem în vârful celui de-al treilea val al pandemiei de coronavirus.

Protestatari: Jos masca, jos masca !

Diana Șoșoacă: Cine are măști, vă rog frumos să le dați foc! Care are măști, vă rog frumos să aprindeți aici, să întețim focul, va rog frumos! Aruncați măștile!

După ce le-a cerut protestarilor să ardă măștile pe stradă, senatoarea Diana Șoșoacă a continuat să le traseze sarcinile celor care o urmează acum orbește. Practic, s-a îndemnat la anarhie și preluarea controlului total al României de către gruparea Șoșoacă.

Protestatari: Jos Guvernul mafiot! Arafat, condamnat pentru cei legați de pat! Arafat, judecat pentru cei legați de pat!

Diana Șoșoacă: Poliția locală trebuie desființată! De-abia aștept să rămân singură în Parlament, să fiu majoritară. Și sunt și șefă de Senat, ceea ce înseamnă că-l înlocuiesc pe Iohannis.

Masa de manipulare a lui Șoșoacă e formată, în principal, din lideri de galerii și protestari de meserie, care sunt gata să facă totul pentru ea.

Protestatar: Păi câte războaie am avut noi cu jandarmii? Adu-ți aminte!

Diana Șoșoacă: Eu vreau să vă văd când ocupați stadioanele!

Protestatari (cântă): Din somnul cel de moarte, în care te-adânciră barbarii de tirani.

Mai multe articole despre:
sosoaca protest antimasca