MENIU

Situație alarmantă la Centrul de recuperare neuropsihiatrică din Găvojdia, Timiș: zeci de cazuri Covid-19

Situație alarmantă la Centrul de recuperare neuropsihiatrică din Găvojdia

Două noi focare de Covid-19 au fost confirmate de DSP Timiș, vineri. Cel mai mare este la Centrul de recuperare neuropsihiatrică din Găvojdia, unde au fost testate pozitiv 46 de persoane. Al doilea focar a fost depistat la SCM Timișoara, unde s-au infectat 11 persoane.

În total, în județul Timiș sunt active 15 focare de Covid-19. 

Celelalte focare active sunt la firma Zoppas (86 de cazuri), Penitenciarul Timișoara (67 de cazuri), firma Onamep Lugoj (42 de cazuri), firma Acelum Timișoara (34 de cazuri), Rus Savitar Dumbrăvița (21 de cazuri), Spitalul Județean Timișoara (19 cazuri), Spitalul Louis Țurcanu (15 cazuri), Spitalul de Psihiatrie Jebel (10 cazuri), centrul de recuperare neuropsihiatrică Timișoara (7 cazuri), Hella Ghiroda (6 cazuri), Organizația Salvați Copiii (5 cazuri), Universitatea de Vest (5 cazuri) și Centruul rezidențial privat pentru vârstnici Buziaș (5 cazuri), informează realitateadetimis.net.

În ultimele 24 de ore, în Timiș au fost confirmate 147 de noi infectări. În total, de la începutul epidemiei, în județ au fost raportate 5.570 de cazuri de Covid-19 și 147 de decese.