MENIU

Sinucidere sau accident fatal? Jandarmul de 24 de ani, găsit împușcat în cap, a murit pe masa de operație

Luni dimineață, în jurul orei 07:40, un incident tragic a avut loc în vecinătatea Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, unde un tânăr jandarm de 24 de ani a fost găsit împușcat în cap în propria locuință. Tânărul, care urma să înceapă tura de dimineață, nu s-a prezentat la serviciu, fapt ce a stârnit îngrijorarea colegilor săi.

Oamenii legii iau în calcul sinuciderea sau un accident fatal

Unul dintre aceștia, suspectând că ar putea fi ceva în neregulă, a mers la adresa jandarmului de pe strada Ghe. Barițiu. La fața locului, a descoperit bărbatul într-o baltă de sânge, cu o plagă de împușcătură. Arma din dotare era găsită în apropiere. Imediat, colegul a sunat la numărul de urgență 112, iar o ambulanță a sosit rapid pentru a-l transporta la spital în stare gravă.

Tânărul era așezat pe patul din dormitor și era îmbrăcat în uniforma de jandarm.

Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, tânărul jandarm a decedat pe masa de operație. "Cu regret profund, vă anunțăm că la ora 11:37, medicii au declarat decesul colegului nostru. Transmitem cele mai sincere condoleanțe și suntem alături de familia îndurerată," a declarat Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș.

În prezent, ancheta este în curs de desfășurare, iar Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara a preluat cazul pentru a stabili dacă incidentul a fost rezultatul unui accident sau al unei tentative de sinucidere. Jandarmul fusese declarat apt pentru serviciu la ultima evaluare psihologică.

Vecinii jandarmului, care locuia în acel imobil de aproximativ trei ani, îl descriu ca fiind un tânăr respectuos și liniștit. Nu părea să aibă probleme vizibile și nu a dat semne că ar fi trecut printr-o perioadă dificilă. 

Comunitatea este zguduită de această tragedie, iar colegii și apropiații sunt profund afectați de pierderea prematură a tânărului jandarm.