MENIU

Singura plajă din România cu apă turcoaz și nisip fin

Plaja Tuzla, singura din Romania cu apă turcoaz și nisip fin. Pescarii locului te îmbie mereu cu peștii proaspăt prinși. Farmecul locului este chiar liniștea care te înconjoară. Oamenii vin în Tuzla pentru a auzi valurile mării si briza.

Plajele sunt mai putin populate. Terasele nu au acaparat plajele, încă. Zona nu este plină de șezlonguri, umbreluțe sau alte nebunii pentru care trebuie să plătești. Pe plaja de la Tuzla vin să se bronzeze turiști români, dar și străini. 

"Facem autostopul. Venim din Polonia şi am fost în câteva ţări, Croaţia, Muntenegru şi acum România. Este un loc minunat, apa este caldă şi totul este grozav, oamenii sunt primitori", susține o turistă.

Cei dornici de o mică vacanță în Tuzla nu trebuie să își facă griji pentru costuri. O noapte de cazare la localnici costă între 60 și 100 de lei, pe noapte. O noapte cu cortul, pe plajă, e gratuită. 

"Verdeaţa, nu e aglomeraţie mare, e frumos, natura, vorba aia. Azi e şi marea liniştită. Stăm la cort, ne autogospodărim şi ce să vă spun în linii generale cam aşa ceva. Apa e bună, nisipul e bun, lumea e destul de liniştită", susține un turist. 

Mai multe pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe articole despre:
România mare plajă plaja Tuzla