MENIU

Simularea unui atac nuclear în Londra, noua metodă prin care Kremlinul încearcă să bage spaima în britanici. VIDEO

Simularea unui atac nuclear în Londra, noua metodă prin care Kremlinul încearcă să bage spaima în britanici

Imagini înfiorătoare! Un canal de televiziune pro-Putin a publicat un filmuleț care prezintă o simulare a unui atac nuclear asupra Londrei. În această situație tragică se estimează peste 850 de mii de morți și și 2 milioane de răniți. Materialul a stârnit panică în rândul oamenilor. 

 Simularea înfricoșătoare arată că peste 250 de mii de oameni vor muri pe loc în urma exploziei. Alte 450 de persoane se vor confrunta cu arsuri grave și boli din cauza radiațiilor care le vor fi fatale, conform estimărilor.

Videoclipul terifiant arată că cel puțin un milion de oameni vor rămâne traumatizați pe viață în urma tragediei.

Marea Britanie ar putea să permită Ucrainei să folosească niște rachete pentru a lovi ținte din Rusia, motiv pentru care se presupune că filmulețul este menit să sperie autoritățile. 

Miniștrii de externe din țările membre ale Grupului celor Șapte (G7) - Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie și SUA -  vor discuta în curând la New York problema aprovizionării Ucrainei cu rachete cu rază lungă de acțiune care ar putea fi folosite pentru a lovi ținte de pe teritoriul Rusiei, după cum a declarat luni, 23 septembrie, Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate Josep Borrell.

După ce au interzis femeilor tot ce se putea interzice, talibanii din Afganistan au început să instituie legi draconice și pentru bărbați

Șeful diplomației europene a făcut declarația în timp ce răspundea întrebărilor jurnaliștilor în marja Adunării Generale a ONU, relatează Reuters. După cum a remarcat și Borrell, în pofida negărilor repetate ale Teheranului, este evident că Rusia primește noi arme de la Iran, “inclusiv rachete iraniene cu rază lungă de acțiune”.

Kievul a solicitat în mod repetat permisiunea aliaților săi să folosească rachete cu rază lungă de acțiune, în special pentru a lovi aerodromurile militare de pe care avioanele de luptă rusești decolează pentru a ataca Ucraina.

SRI toacă 170 milioane lei din banii contribuabililor pentru o bază de tratament de lux. Agenții se vor putea „trata” cu saună, baie turcească și bazin ultramodern