MENIU

Simulare Bacalaureat 2015. Elevii s-au plâns de dificultatea subiectului al treilea

Simulare Bacalaureat 2015. Emoţii pentru elevii de liceu. A început simularea pentru Bacalaureat, o repetiţie generală pentru examenul ce îi aşteaptă în vară. Luni, a fost proba la limba română. Chiar dacă este unul dintre cele mai importante examene, mulţi au recunoscut că nu au învăţat suficient, dar mai au timp până la vară. Simulare Bacalaureat 2015. Subiectele pe Edu.ro.

Simulare Bacalaureat 2015. Elevii de clasa a XII-a de la profilul real au primit un text la prima vedere din romanul Accidentul, de Mihail Sebastian, iar la subiectul al doilea, elevii au avut de scris un text argumentativ despre relaţia dintre părinţi şi copii.

"A fost acceptabil, dar nu am ştiut. Nu am stiut operele, am scris doar primele două subiecte.", a spus un elev.

Dacă la primele două subiectele elevii s-au descurcat cum au putut, cel de-al treilea i-a pus în dificultate.
 

La trei a picat Mihai Eminescu. Nu prea am scris. Adică nu am scris nimica la subiectul trei nicio operă, dar sper să fi făcut la subiectul 1 şi subiectul 2 perfect

Am ales George Bacovia şi pot să zic că m-am descurcat. Cât crezi că o să iei? 7, 8. Nu am învăţat încă pentru bac, dar mai este timp, am făcut destul.

Mai bine s-au descurcat cei din clasa a XI-a care, culmea, mai au un an la dispoziţie să înveţe.

Când am văzut că ne a picat nuvela pur şi simplu am ţipat de fericire. Al doilea subiect a fost destul de interesant . A fost legat de cinematografie şi primele subiecte simple, adică am trecut repede prin ele.

Următoarea probă, de Limba şi literatura maternă este programată marţi, iar proba obligatorie a profilului va fi susţinută miercuri. Sesiunea se va încheia vineri, cu proba la alegere. Rezultatele vor fi afişate pe 12 martie. 

Simulare Bacalaureat 2015. Subiectele pe Edu.ro.


CALENDAR EXAMEN SIMULARE BACALAUREAT
3 martie - Proba la Limba şi literatura maternă
4 martie - Proba obligatorie a profilului
6 martie - Proba la alegere a profilului şi specializării
12 martie - Afişarea rezultatelor

Mai multe articole despre:
examen video subiecte Simulare Bacalaureat 2015