MENIU

Simptomul neobişnuit care semnalează cancerul la sân: trebuie să îl vezi

În prezent, cancerul la sân este unul dintre cei mai îngrozitori ucigaşi, fiind prima cauză a mortalităţii feminine atât în Europa, cât şi în România. Iar rezultatele studiilor sunt de-a dreptul înfiorătoare: 36% dintre româncele diagnosticate cu cancer la sân nu supravieţuiesc, un procent care depăşeşte media mondială de 31%, conform Mediafax.

Ce este şi mai teribil? Ignoranţa este principala cauză a acestui sfârşit tragic: depistat din timp, cancerul la sân este o formă curabilă a acestei boli necruţătoare. Descoperă mai jos unul dintre simptomele neglijate ale cancerului de sân!

O supravieţuitoare ne atrage atenţia asupra unui simptom neştiut al cancerului la sân!

Lisa Royle, din Manchester, a fost diagnosticată cu cancer la sân în mai 2015, iar după o mastectomie reuşită, tocmai a primit rezultatele primei mamografii „curate”. În toiul luptei cu boala, această femeie curajoasă a avut generozitatea de a se gândi la celelalte milioane de persoane aflate în aceeaşi situaţie şi a postat pe reţeaua de socializare Facebook o imagine care prezenta un simptom al cancerului de sân, ignorat până acum!

Nu, nu este vorba de un nodul sau de o iritaţie, ci de o mică gropiţă, aproape imposibil de detectat în ritmul vieţii noastre rapide, în care grija pentru propria sănătate este devansată de preocupări cu mult mai puţin importante în marea schemă a vieţii!

Citeste continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
cancer la sân cancer mamar simptome cancer sân