MENIU

Surpriză uriașă pentru Simona Halep la Wimbledon: "Fă-mi și mie o plăcere"

Simona Halep debuteaza astazi la Wimbledon 2019

Simona Halep a fost urmărită la antrenamentele de la Wimbledon chiar de Ion Țiriac, noul președinte al Federației Românie de Tenis. Halep debutează la Wimbledon, la ora 15:00, contra lui Aliaksandra Sasnovich, în direct pe Eurosport și LIVE pe realitatea.net.

Ion Țiriac a asistat la una dintre sesiunile de pregătire ale constănțencei Simona Halep, înaintea meciului cu Aliaksandra Sasnovich.

VEZI AICI MECIUL HALEP - SASNOVICH, VIDEO EUROSPORT!

Ion Țiriac nu s-a putut abține și a coborât la scurt timp pe iarbă pentru a-i da mai multe sfaturi Simonei Halep.

"Fă-mi și mie o plăcere, că dup-aia mă duc acasă. Ia du-te în teren, doi pași mai în față și stai acolo la retur. Fă ce-ți spun eu! Du-te-n față, nu te uita! Nu rămâi acolo după lovitură, nu te mai uita după minge, revino la loc!", i-a spus Ion Țiriac Simonei Halep, conform Fanatik

PARIORII NU O IAU ÎN SERIOS PE SIMONA HALEP

Simona Halep a avut o prestație slabă în acest an, iar acest lucru, coroborat cu faptul că turneul de la Wimbledon se desfășoară pe iarbă, suprafață cu care Halep nu este familiarizată, i-au determinat pe bookmakeri să-i acorde o cotă uriașă pentru cucerirea titlului: 18! 

Simona Halep e pe locul 7 în topul alcătuit de pariori, peste Kiki Bertens sau Madison Keys, dar sub Naomi Osaka, Petra Kvitova, Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Ashleigh Barty și Serena Williams.

Ce adversare va întâlni Simona Halep la Wimbledon

Turul 1 Sasnovich

Turul 2 Buzărnescu

Turul 3 Azarenka/Cornet/Kasatkina

Turul 4 Keys/Venus/Sabalenka

Sferturi de finală Osaka

Semifinale Pliskova/Vondrousova/Svitolina

Finală Barty/Serena/Kerber