MENIU

Simona Halep, victorie în turul II la US Open, 6-3, 6-4 cu Bondarenko

<p>Halep vs Bondarenko</p>
Halep prima stire pe site-ul oficial al US OPEN

Simona Halep, victorie în turul II la US Open! Halep a trecut relativ ușor de Kateryna Bondarenko, în două seturi 6-3, 6-4.

Simona Halep s-a impus în două seturi 6-3, 6-4 în fața jucătoarei din Ucraina Kateryna Bondarenko, locul 104 în lume. Meciul a durat o oră și 15 minute de joc efectiv.

Simona Halep a reușit 3 ași, în timp ce adversarei nu i-a ieșit nici măcat unul. Meciul a fost decis de primul serviciu foarte bun al româncei - procentaj foarte mare de reușită: 78% față de 62% ucrainianca.

Un al factor decisiv al meciului: numărul mare de greșeli neforțate comise de Kateryna Bondarenko: 24 vs 14 în cazul româncei.

Jucătoarea noastră ajunge în turul III la US Open, unde o așteaptă un traseu mai mult decât favorabil pentru accederea măcar până în semifinale. Halep este a doua favorită a turneului.

Simona Halep, prima știre pe site-ul US Open la ora meciului:

Simona Halep vs Kateryna Bondarenko. Halep a câștigat primul set cu 6-3, după 41 de minute de joc și s-a impus cu un break decisiv în setul al doilea.

REALITATEA.NET a prezintat LIVE TEXT evoluția scorului:

Simona Halep VICTORIE! 6-3, 6-4. Halep a luat al patrulea break din meci și primul din setul doi exact în momentul decisiv.

Simona Halep vs Kateryna Bondarenko 6-3, 5-4. Se merge umăr la umăr în setul doi, care arată total diferit față de primul: fiecare jucătoare își câștigă serviciu. Urmează să servească jucătoarea din Ucraina.

Simona Halep vs Kateryna Bondarenko 6-3, 2-2 Jucătoarea noastră își câștigă ușor serviciu, la fel se întâmplă și de partea cealaltă

Simona Halep vs Kateryna Bondarenko 6-3, 1-1. Halep pierde pe serviciul adversarei și scorul devine egal, 1-1 în setul doi

A început setul doi: Simona conduce cu 1-0 la game-uri în setul doi

Simona Halep vs Kateryna Bondarenko 6-3. Halep revine de 40-30 pentru adversară și mai ia un break cu care închide primul set.

Simona Halep vs Kateryna Bondarenko 5-3. Halep se distanțează și se apropie de câștigarea primului set

Simona Halep vs Kateryna Bondarenko 4-3. Meciul e în continuare strâns, Bodnarenko revine

Simona Halep vs Kateryna Bondarenko 4-2. Bodnarenko nu face față serviciului necruțător al lui Halep și tenismena din România e tot mai aproape de câștigarea primului set

Simona Halep vs Kateryna Bondarenko 3-2. Simona Halep reușește să facă un nou break și se poate distanța la 4-2 în primul set

Simona Halep vs Kateryna Bondarenko 2-2 Jucătoarea noastră nu reușește să își câștige serviciul, deși a condus cu 40-15 și este egalată la game-uri de adversara din Ucraina

Simona Halep vs Kateryna Bondarenko 2-1 Bondarenko își câștigă cu dificultate serviciul, după 40-40 și se apropie la 2-1

Simona Halep vs Kateryna Bondarenko 2-0. Halep își câștigă lejer și propriul serviciu

Simona Halep începe în forță primul set și face break-ul la zero în fața ucrainiencei. 1-0 pentru Halep

Simona Halep o întâlnește joi seara nu înainte de ora 20.00 (ora României) pe Kateryna Bondarenko, locul 104 în lume. Jucătoarea din Ucraina nu trebuie sub-estimată, spun specialiștii.

Simona Halep, favorita numărul 2 la US Open, ar putea avea emoții în meciul de joi seară cu Kateryna Bondarenko.

Chiar dacă este pe locul 104 în lume, Bondarenko a reușit o performanță pe care Halep nu o are în palmares.

Tenismena din Ucraina a ajuns până în sferturile de finală la US Open în anul 2009, în timp ce sportiva din România a ajuns doar până în optimi cu doi ani în urmă.

"Nu va fi un meci ușor pentru Halep. Va fi cu siguranță un meci mai greu decât cel din primul tur, asta e clar", scrie site-ul LiveTennis.com. Potrivit site-ului, Bondarenko  este o jucătoare reputabilă pe suprafața de la US Open.

US OPEN 2015. Simona Halep, meci cu Katerina Bondarenko: "Simt jocul"

Când a ajuns în sferturi la turneul american, Bondarenko le-a învins pe Ana Ivanovic și Gisela Dulko și a urcat până pe locul 29 în lume.
 
Tenismena din Ucraina s-a retras o perioadă din tenis pentru a deveni mamă, după care a revenit în 2014 și a urcat rapid în 2015 în clasament.
 
Adversara lui Halep a câștigat două turnee ITF anul trecut la Monterrey și Macon, iar anul acesta a ajuns în semifinale la Marseille.
 
Cea mai recentă performanță a ucrainiencei: a învins-o pe Venus Williams, nr. 15 în lume.

În concluzie, trei motive pentru un meci greu pentru Simona Halep: 1) Tenismena din Ucraina a ajuns până în sferturile de finală la US Open în 2009, 2) Kateryna Bondarenko este într-o formă bună, după cum scrie LiveTennis și 3) Bondarenko a trecut recent de Venus Williams.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep halep us open