MENIU

Simona Halep se impune în primul meci din 2021 la Adelaide

Simona Halep

Simona Halep a câştigat în faţa liderului WTA, australianca Ashleigh Barty, primul său meci din 2021: scor 3-6, 6-1, 10-8, la turneul demonstrativ de la Adelaide. Halep a revenit spectaculos în fața lui Barty, după ce românca nu a avut nicio șansă pe serviciul adversarei în primul set! Simona a făcut însă spectacol în actul secund, realizând două break-uri. Super-tie-brek-ul a avut un final dramatic, dar Simona a rămas concentrată și a obținut victoria, scrie realitateadeconstanta.net.

După acest turneu, jucătoarele vor pleca la Melbourne, unde vor participa la turneele care se desfășoară înainte de Australian Open

La turneul Gippsland Trophy, care va începe la 31 ianuarie, Simona Halep, favorită principală, va juca direct în turul doi, cu câştigătoarea confruntării Whitney Osuigwe (SUA) – Anastasia Potapova (Rusia).

Tot din 31 ianuarie, va începe la Melbourne Yarra Valley Classic, turneu la care Ashleigh Barty, cap de serie 1, va juca direct în turul doi cu câştigătoarea dintre Ana Bogdan şi Kamilla Rahimova.

Australian Open este unul dintre cele două turnee de mare slem pe care Halep nu le-a cucerit încă, celălalt fiind US Open. Cea mai bună performanță a constănțencei la Melbourne este finala din 2018, pierdută în fața danezei Caroline Wozniacki.

Mai multe articole despre:
Halep meci halep australian open