MENIU

Simona Halep a primit o veste proastă înaintea duelului cu Kaia Kanepi

Simona Halep

Simona Halep (27 de ani, locul 1 WTA) va juca în primul tur la Australian Open cu estona Kaia Kanepi (33 de ani, locul 71 WTA), marţi, la ora 10:00.

Simona Halep a primit o veste proastă înaintea primului Grand Slam al anului, Australian Open: sunt 10 tenismene care o pot depăși și pot ajunge pe locul 1 în clasamentul mondial.

Kaia Kanepi este un coșmar pentru Simona Halep. Kanepi a eliminat-o pe Halep în primul tur de la US Open 2018, precedentul turneu de Mare Șlem, scor 6-2, 6-4.

Trebuie spus că ultima data cand o sportiva din tara gazda, Australia, triumfa la Melbourne Park se intampla in 1978, Chris O'Neil fiind cea care castiga atunci trofeul, conform ziare.com.

1-1 este raportul meciurilor directe dintre Simona Halep și Kaia Kanepi. Cele două s-au mai întâlnit și la Doha 2014, când Simona s-a impus în trei seturi

PROGRAMUL ROMÂNILOR LA AUSTRALIAN OPEN

Mihaela Buzărnescu, locul 25 WTA şi cap de serie numărul 25, va juca, tot marți, împotriva americancei Venus Williams, locul 37 WTA, tot pe terenul Margaret Court, dar în ultimul meci al sesiunii de dimineaţă.

Şi Ana Bogdan, locul 81 WTA, va juca, tot marţi, cu poloneza Iga Swiatek, în vârstă de 17 ani, numărul 178 mondial, în al patrulea meci de pe terenul 19.

Luni, în prima zi a turneului, Irina-Camelia Begu, locul 76 WTA, va da piept cu germana Andreea Petkovic, locul 61 WTA, în al patrulea meci de pe terenul 5.

În primul meci de pe terenul 15, Sorana Cîrstea, locul 84 WTA, va evolua cu suedeza Rebecca Peterson, locul 62 WTA.

Citește mai multe pe news.ro!