MENIU

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Anunț despre așteptatul meci de la Australian Open

Simona Halep

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep (27 de ani, locul 1 WTA) joacă în primul tur la Australian Open cu estona Kaia Kanepi (33 de ani, 71 WTA).

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Duelul dintre Simona Halep - Kaia Kanepi va avea loc pe Arena Margaret Court, imediat după partida Venus Williams - Mihaela Buzărnescu, conform anunțului organizatorilor.

Kaia Kanepi a mai jucat cu Simona Halep. Ultima dată, Kanepi a scos-o pe Halep în primul tur de la US Open, în 2018. Dar cele două s-au mai întâlnit și la Doha, în 2014, când Simona Halep a învins-o pe estonă.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep a început cu stângul anul 2019: a fost învinsă de Ashleigh Barty în turul doi la Sydney, scor 4-6, 4-6.

Singurul lucru bun din acest început de an este că a scăpat de problemele avute la spate la finalul lui 2018, atunci când a pierdut 4 partide consecutive și a renunțat la Turneul Campioanelor.

Totuși, nu puține au fost vocile care au susținut că Simona Halep și-a făcut calculele, iar abandonurile din finalul lui 2018 fac parte din strategia constănțencei.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN  Simona Halep este deja în săptămânile cu numărul 63 şi 64 în topul WTA. Pentru constănțeanca în vârstă de 27 de ani, acestea vor fi săptămânile consecutive cu numărul 47 şi 48 ca lider WTA.

Următorul clasament va fi publicat pe 28 ianuarie, după Australian Openi.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep are de apărat la Melbourne finala jucată anul trecut, respectiv 1.300 de puncte, fiind posibil să piardă locul I WTA după turneul de la Melbourne. Deţinătoarea trofeului este daneza Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, a scris news.ro.

Surpriză la Australian Open: Simona Halep, antrenament alături de Darren Cahill

Acum două zile, Simona Halep a avut parte de o surpriză la antrenamentul de la Melbourne. Darren Cahill, fostul ei antrenor, a venit să o încurajeze.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep chiar s-a ținut de șotii: s-a urcat în scaunul arbitrului şi s-a pozat, apoi a scris pe rețelele de socializare următorul mesaj: "Linişte, vă rog...să jucăm!".

Simona Halep joacă în primul tur la Australian Open cu estona Kaia Kanepi, astăzi, de la ora 11:00.