MENIU

Simona Halep, MECI ELECTRIZANT în această dimineaţă la Shenzhen

Simona Halep, alături de fanii din China

Simona Halep a avut un meci extrem de greu la debutul în anul 2015. Halep a reuşit să se impună în faţa nemţoaicei Annika Beck, locul 53 WTA, la turneul de la Shenzhen (China), după ce a pierdut primul set cu 6-4 şi a fost la un pas de înfrângere în setul doi. SCOR: HALEP - BECK 4-6, 6-4, 6-3

HALEP - BECK 4-6, 6-4, 6-3

Simona Halep a reuşit să se impună în faţa nemţoaicei Annika Beck, locul 53 WTA, la turneul de la Shenzhen (China), după ce a pierdut primul set cu 6-4 şi a pierdut mai multe game-uri pe propriul serviciu în seturile doi şi trei.

În turul doi al turnelului de la Shenzhen, Simona o va intalni pe Natalia Vikhlyantseva (Rusia, locul 588 WTA).

Simona Halep a pierdut primul set cu 6-4, după ce nemţoaica a reuşit un break la scorul de 3-3.

Halep a reuşit să întoarcă rezultatul în setul al doilea al meciului de debut de la Shenzhen, după ce nemţoaica Annika Beck conducea cu 1-0 la seturi şi 4-3 în setul doi, cu break luat în faţa româncei.

Scorul a fost strâns şi în setul decisiv. Cele două jucătoare au mers umăr la umăr, Annika Beck a luat un break în faţa Simonei, însă Halep a revenit, a egalat la 3, după care nu a mai pierdut niciun game. 

Simona Halep a debutat luni dimineaţă la turneul de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale în valoare de 500.000 dolari. Sportiva din România este favorita nr.1 a turneului, însă are un prim meci greu împotriva nemţoaicei Annika Beck, locul 53 WTA.

Simona Halep a mai întâlnit-o pe Anikka Beck de trei ori până în acest moment, scorul fiind 2-1 in favoarea româncei.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Shenzhen Simona Halep Shenzhen