MENIU

Simona Halep, "înțepată" de Sharapova în prima zi a anului

Halep vs Sharapova

Sharapova începe duelul declarațiilor cu Halep încă din prima zi a lui 2016. "Ultimele meciuri le-am câștigat eu", spune rusoaica.

Maria Sharapova a început încă din prima zi a anului 2016 șirul declarațiilor belicoase față de Simona Halep, locul 2 mondial WTA în clasamentul tenisului feminin, scrie Ziare.com.

Prezentă și ea la Brisbane, pentru primul turneu al anului 2016, care va începe de duminică, 3 ianuarie, în Australia, rusoaica de pe locul 4 WTA le-a răspuns jurnaliștilor, care au întrebat-o cum vede un eventual duel în semifinale cu Simona Halep, la modul în care a fost tras la sorți tabloul:

"Cred că este un drum lung până acolo și deocamdată eu nu vreau să mă gândesc la un posibil meci direct cu Simona. Nici nu a început turneul măcar. Dacă vom ajunge acolo, putem vorbi, dar, până atunci, am chiar un meci greu la debut, cu Makarova", a spus fostul lider mondial în față presei din Australia.

Referindu-se strict la un duel cu Halep, Sharapova a ținut să o și "înțepe" pe Simona: "Cu Simona Halep mereu am câștigat ultimele dueluri, am jucat multe meciuri împreună și au fost echilibrate. E numărul 2 în lume cu un motiv", a adăugat sportivă din Rusia.

Mai multe articole despre:
Maria Sharapova Simona Halep