MENIU

Simona Halep este în turul II la Australian Open. Cu cine va juca!

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN
<p>LIVE SIMONA HALEP - KAIA KANEPI</p>
<p>LIVE SIMONA HALEP - KAIA KANEPI</p>
Simona Halep - Kaia Kanepi, LIVE AUSTRALIAN OPEN 2019
Simona Halep - Kaia Kanepi LIVE

Simona Halep a trecut de Kaia Kanepi, în primul tur la Australian Open 2019, în trei seturi. Meciul a fost LIVE TEXT pe realitatea.net.

Simona Halep a câștigat meciul cu Kaia Kanepi în trei seturi, 6-7(2), 6-4, 6-2. Partida a durat 2 ore și 12 minute.

Simona Halep va juca în meciul următor cu Sofia Kenin.

Citește și: Simona Halep a dat cărțile pe față. Anunț după calificarea în turul II la Australian Open 2019

Americanca Sofia Kenin, locul 37 WTA, a întrecut-o pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 111 WTA, venită din calificări, în turul I al Australian Open.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN 2-1 (6-7(2), 6-4, 6-2) // SETUL 3 A FOST CÂȘTIGAT TOT DE SIMONA HALEP, CARE S-A CALIFICAT ÎN TURUL II LA AUSTRALIAN OPEN

Debut perfect de set decisiv pentru Simona Halep. Sportiva noastra a castigat primul game (1-0). Estonianca a egalat imediat, 1-1. Halep a facut 2-1, dar Kanepi a egalat din nou (2-2). Apoi, liderul mondial a preluat iar conducerea (3-2). Halep joaca excelent si se distanteaza in setul decisiv: 4-2, apoi 5-2. Cateva zeci de suporteri romani aflati in tribune scandeaza "SIMONA! SIMONA!". Simona Halep a castigat si game-ul 8 si, implicit, setul! Setul 3 a durat 36 de minute.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN 1-1 (6-7(2), 6-4) // SETUL 2 I-A REVENIT SIMONEI HALEP

Simona Halep a inceput bine setul secund al meciului cu estonianca Kaia Kanepi, castigandu-si serviciul: 1-0. Kanepi a egalat, 1-1, apoi a castigat si pe serviciul liderului WTA, preluand conducerea: 2-1 pentru estonianca. Constanteanca a facut apoi 2-2, pe serviciul adversarei, si imediat 3-2, la finalul unui game disputat. Publicul de la Australian Open a inceput sa o incurajeze pe sportiva noastra. Din tribune se aude: "SIMONA! SIMONA!". Kaia Kanepi a revenit si a egalat situatia, 3-3. Simona Halep a replicat: 4-3 pentru sportiva noastra. Imediat, estonianca a egalat, 4-4, dar Halep a preluat din nou conducerea (5-4). Dupa un game incredibil, Simona Halep si-a adjudecat si game-ul, si setul. Setul 2 a durat 45 de minute.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN 0-1 (6-7(2)) // PRIMUL SET A FOST CÂȘTIGAT DE KAIA KANEPI LA TIEBREAK

Kaia Kanepi a castigat primul game al meciului, dupa ce a anulat o sansa de break pentru Simona Halep. Sportiva noastra a revenit si a castigat la 0 game-ul al doilea. Scorul Halep - Kanepi este 1-1. Game-ul trei a fost adjudecat apoi de constanteanca, iar scorul a devenit 2-1 pentru Halep, care conduce pentru prima oara in setul 1. Kanepi s-a impus imediat, la 0, si scorul a redevenit egal: 2-2. Kanepi si-a castigat apoi serviciul si a preluat conducerea (3-2 pentru Kanepi). Simona Halep a egalat imediat, scorul a devenit 3-3, dar estonianca a revenit: 4-3 pentru Kaia Kanepi. Liderul mondial si-a castigat apoi serviciul si cele doua sunt la egalitate: 4-4. Estonianca si-a adjudecat serviciul la 0 si conduce cu 5-4. Game spectaculos facut de Simona Halep, care a castigat si ea la 0 si a egalat situatia la game-uri: 5-5. Estonianca a facut apoi 6-5, Halep a egalat: 6-6. Se intra in tiebreak! Kaia Kanepi a castigat tiebreak-ul cu un scor fara drept de apel pentru Halep, 7-2, si a luat primul set. Primul set a durat 50 de minute.

Ora 10:55 - Simona Halep si Kaia Kanepi sunt la incalzire, iar partida va incepe in cateva minute. Kaia Kanepi va servi prima

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Meciul Simona Halep - Kaia Kanepi, din primul tur de la Australian Open, va începe la ora 11:00, LIVE pe realitatea.net.

Puțin mai devreme a avut loc duelul Venus Williams - Mihaela Buzărnescu, câștigat de americancă.

SIMONA HALEP POATE PIERDE LOCUL 1 WTA

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep este în pericol să piardă locul 1 WTA. 10 tenismene o pot detrona pe sportiva noastră la finalul Australian Open.

Partea proastă pentru Simona Halep este că poate pierde primul loc în clasamentul mondial chiar dacă ar ajunge în finală, lucru și așa extrem de complicat de atins.

Vestea bună pentru Simona Halep este că și un eșec în primul tur de la Australian Open, contra lui Kaia Kanepi, o poate lăsa pe Halep pe primul loc, dar asta numai în funcție de ceea ce fac adversarele ei.

Sloane Stephens, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Angelique Kerber, Elina Svitolina, Kiki Bertens, Karolina Pliskova, Caroline Wozniacki si Aryna Sabalenka o pot depăși pe Simona Halep după Australian Open.

Conform calculelor, pentru a fi sigură că rămâne lider WTA și după Australian Open, Simona Halep trebuie să ajunga cel puţin în finală, iar Angelique Kerber să nu câștige trofeul.

TRASEU SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Mihaela Buzărnescu a pierdut astăzi partida cu Venus Williams, după un meci senzațional, care a durat aproape trei ore. Astfel, dacă Simona Halep o va învinge pe Kaia Kanepi, va da piept în turul trei cu Venus Williams.

Iată traseul liderului WTA Simona Halep la Australian Open:

Tur 1: Kaia Kanepi
Tur 2: Sofia Kenin
Tur 3: Venus Williams
Optimi: Serena Williams
Sferturi: Karolina Pliskova
Semifinale: Naomi Osaka / Elina Svitolina
Finală: Angelique Kerber / Caroline Wozniacki

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep este deja în săptămânile cu numărul 63 şi 64 în topul WTA. Pentru constănțeanca în vârstă de 27 de ani, acestea vor fi săptămânile consecutive cu numărul 47 şi 48 ca lider WTA.

Următorul clasament va fi publicat pe 28 ianuarie, după Australian Openi.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep are de apărat la Melbourne finala jucată anul trecut, respectiv 1.300 de puncte, fiind posibil să piardă locul I WTA după turneul de la Melbourne. Deţinătoarea trofeului este daneza Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, a scris news.ro.

Surpriză la Australian Open: Simona Halep, antrenament alături de Darren Cahill

Acum două zile, Simona Halep a avut parte de o surpriză la antrenamentul de la Melbourne. Darren Cahill, fostul ei antrenor, a venit să o încurajeze.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep chiar s-a ținut de șotii: s-a urcat în scaunul arbitrului şi s-a pozat, apoi a scris pe rețelele de socializare următorul mesaj: "Linişte, vă rog...să jucăm!".

Simona Halep joacă în primul tur la Australian Open cu estona Kaia Kanepi, astăzi, de la ora 10:00.