MENIU

Simona Halep este în sferturile de finală de la Roland Garros

Veste de ultimă oră de la Roland Garros despre Simona Halep

Simona Halep, Roland Garros. Simona Halep a învins-o după numai o oră de joc pe Elise Mertens, scor 6-2, 6-1, și s-a calificat pentru a treia oară în sferturile de finală de la Roland Garros.

Simona Halep, Roland Garros. Simona Halep, 26 de ani, numărul unu mondial, s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală de la Roland Garros, după ce a învins-o pe Elise Mertens în două seturi, scor 6-2, 6-1.

Simona Halep a spulberat-o pe belgiancă după numai o oră de joc. VEZI AICI DETALIILE!

.

Citește și: Cum a reacționat Simona Halep după ce a zdrobit-o pe Elise Mertens! Publicul a aplaudat-o frenetic pe sportiva noastră!

----------------------------------

Meciul Simona Halep – Mertens va fi primul al zilei de luni pe terenul Philippe Chatrier, tot aici urmând a se întâlni, în al treilea meci, Serena Williams şi Maria Şarapova.

Simona Halep şi Elise Mertens s-au mai duelat o singură dată, în 2018, în turul doi la Madrid Open, atunci când sportiva noastră a câştigat, scor 6-0, 6-3.

Până acum, Simona Halep a avut o evoluţie fără dificultăţi la Roland Garros. Din totalul celor trei meciuri jucate, constănţeanca a pierdut un singur set în turneu, în prima confruntare, când a întâlnit-o pe Alison Riske (SUA, locul 83), partida terminându-se 2-6, 6-1, 6-1. În drumul spre optimi, Simona Halep a mai trecut de Taylor Townsend (SUA, locul 72 WTA), cu scorul de 6-3, 6-1 şi de Andrea Petkovic (Germania, locul 107 WTA), cu scorul de 7-5, 6-0.

Pentru prezenţa în optimi, Simona are garatat un cec în valoare de 222.000 de euro şi 240 de puncte WTA.