MENIU

Simona Halep a măturat cu Caroline Garcia la Montreal. Când joacă în semifinale

Simona Halep, în semifinale la Montreal

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari americani, după o victorie cu 7-5, 6-1 în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia.

Simona Halep va disputa a patra semifinală la rând la Rogers Cup, după ce a învins-o, sâmbătă (vineri, la Montreal), cu scorul de 7-5, 6-1, pe jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 6 WTA.

Simona Halep a reuşit cel mai bun meci al ei de la finala câştigată la Roland Garros. Mai ales în al doilea set, Simona Halep a jucat entuziasmant, ridicând în picioare tribunele, cu efort şi execuţii de mare efect.

Simona Halep s-a impus într-o oră şi 29 de minute în disputa cu numărul şase mondial (24 ani) şi va juca semifinala la Rogers Cup cu australianca Ashleigh Barty (22 ani, 16 WTA), cap de serie numărul 15, victorioasă în sferturi cu 6-3, 6-1 în faţa olandezei Kiki Bertens (26 ani, 18 WTA).

Simona Halepşi-a asigurat un cec de 126.450 dolari şi 350 de puncte WTA. Meciul cu Ashleigh Barty va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00.

Mai multe articole despre:
Simona Halep